Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Kis pénz, kis foci...

2019. június 11. - The milkman

... nincs pénz, nincs profit. Ez a mondat a Tejcsarnokra nézve igaz. Sajnos. Röviden kifejtem: amíg kis létszámmal dolgoztunk (értsd: egy műszakban két ember a 24 folyóméteres hűtőosztályon ), addigi is komoly árbevétel kiesést jelentett a hiányzó termék vagy ár, vagy a nem megfelelő utántöltés és/vagy az elmaradó kiszolgálás.

Egy (1) munkatárs/műszak esetén, ehhez hozzájön a hűtőraktárban tornyosuló, - netalántán a másik osztályra átküldendő - termékek tömege. Ketyegő szavatossági idővel, néha a az előtérben a meleggel is dacolva várnak arra, hogy bekerüljenek a hűtőkbe. Naponta 4-5 raklapnyi fogyasztási cikk. Rengeteg pénz áll benne, rengeteg árbevétel kiesés és... rengeteg kérdés. Ezek közül egy:

EZ, ÍGY, MEGÉRI ?!

De régóta tudjuk: a nagy dolgokat odafent döntik el... Amíg ennyi pénzt szánnak az amatőr focistákra, addig ne várjanak el profi hozzáállást, se profit termelést.

S a Néző (itt: a Vásárló) is csak azt kapja, amit megérdemel... (itt: azt amit a polcon éppen talál.)

De van egy gyanúm: nem MINDENKI arra vár, hogy fújják már le a meccset ?!

Na nem filozofálok tovább, lefekszem. Holnap reggel hétkor kezdőrúgás.

Fájni fog. Mindenkinek.

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr7714889756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása