Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Lenni !

2019. május 15. - The milkman

Csak a statisztikát szeretők kedvéért. ma megérkezett a 18. számú , kizárólag grillezésre alkalmas Füstölt Sajt. Mivel Saratov mester már nem tudott helyet szorítani a jeges polcokon e tejipari újdonságnak, kiváló kolleganőmmel - rövid mí-ting után - döntöttünk. a raktárban hagyjuk ! Füstölögjön magában és várja ki a sorát ! Pimasz Parenyica !

És ha már ennyire jól "adtuk elő" (és nem el...) ezt a helyzetet, eszembe jutott a zseniális ötlet: a Lakás- és Stúdió színházak után megalkothatnánk a Tejcsarnok színházat !!! Wooow ! De jó fej vagyok, emberek !

Na, a működésünk pedig azon alapulna, hogy bizonyos munkafolyamatok végzése közben (Tehát: NEM a munka rovására !) a szép - vagy kevésbé szép irodalomból idézgetnénk néhány sort. Éééés azok a vevők,  akik kitalálják, hogy miből szól a jelenet , értékes, közeli lejáratú tejtermékeket kapnának, ócsón' ! (ajándék széntablettával...)

(Élő) Példa: húzom ki a raklapon az üzlettérbe ma megérkezett, zacskós, dobozos és tégelyes, és t...ömtudja milyen csomagolásban érkezett, tonnányi, emberi fogyasztásra bizonyára alkalmas termékeket. Eközben, megőrizve görnyedt testtartásom és enyhén lilába torzuló arcszínemet, elkezdeném:

"...Vinnénk-e terhet nyögve, izzadva egy életen át.( Egy kis helyet az istenééért !, köszönöm !) ...ha nem félnénk, hogy mi lesz azután, az ismeretlen országban, ahonnan még nem tért meg utas (''csába, leborult egy karton zacskós tej , bocs !)... ez visszatart. Inkább az ismert rosszat tűrjük el (itt ránézek a főnökömre...), mint hogy fussunk a nem-ismert felé..." (tekintet az Rövidital osztály felé).

Függöny le (egy átlátszó raklapfólia), gyér, majd egyre erősödő taps...Hát nem széééép ?!

És a kérdés: Ki vót' Milkman és miből adott elő ?

Pótkérdés: Mikor kapta meg a felmondását ?

Na, Ki nyer ma ?!

Szerintem : MINDENKI !

William Milkman

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr10014828610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása