Tej-chi

The Milkman

The Milkman

The Last Milkdom

2019. március 28. - The milkman

...visszatérve a Tejcsarnokba, büszkén ,mutogattam sebeimet a többi kitűnő Milkmen-nek, Butcher-nek, Greengrocer-nek. De mint hamar kiderült, MINDENKInek van ilyen-olyan sérülése, amit a kereskedelem harcmezején gyűjtött be. Lehetne címeket is adni a storyknak: A Felvágós Szike. Vagy: Az Elszabadult Béka. Vagy : A Lábon Kihordott Raklap esete Tót Marival...

Sebek. Hegek, Foltok. De a harc folytatódik. A Tejcsarnok Harcosai nap mint nap a csatamezőn vannak, hogy védjék a Csarnokot. Bármi áron, de az árunak ki kell kerülnie a polcokra ! Jöhet az raklapon, gurulós kocsin, vagy műanyag dobozban. Átvesszük, kibontjuk, kitesszük... Erre esküdtünk fel!

Hasonlóan a The Last Kingdom című sorozathoz, ahol a királyhű erők újra és újra összefognak, hogy győzelemre vigyék az ügyüket és megvédjék hazájukat a betolakodók ellen...Életük és Vérük az uralkodóé.

Vezetőjük: Uhtred Ragnarson, a legyőzhetetlen warrior (és sármőr...)

A Tejcsarnok Harcosai egy cseppet sem rosszabbak náluk, sőt ! (talán egy picit kevesebbet keresünk, mint a sorozatban szereplő színészek, de ez nem - olyan nagy - baj...)

Itt vagyunk, Harcolunk. Én már kinéztem a Harcosok vezetőjének egy ízig-vérig férfiembert a Zöldséges részlegről. Nevet is adtam neki, a'la Last Kingdom: Nemrád Haragson.

Holnap reggel 6.30-kor nyitunk. Támadááááááááááás!

(Addig is: Aludj, Tej! )

Milkman

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr5114725563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása