Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Ennyire Saratov ?!

2019. február 13. - The milkman

Hamar beérek reggelente a Tejcsarnokba. A Milky Way nem tart tovább villamossal 15 percnél. De ez idő alatt sok mindent megtudok Magyarországról. Persze a Nyugati tér aluljárója is fantasztikus társadalmi lenyomat, de az ARCOK... Az arcok a villamoson, nos azok sok mindenről árulkodnak.

Félreértés NE essék, nem azt várom, hogy mindenki ragyogó mosollyal, az új felszállókat röpke pacsival, esetleg egy "ma is fantasztikusan nézel ki" mondattal üdvözölje. Neeem. Ez nem szokás sem a villamoson, sem... igazából SEHOL:

Csak valahogy, ne az legyen az ember érzése, hogy a minden BKV járat a Közvágóhídra vezet, ahol kiterelik a marha... szomorú utasokat és megkérik, hogy álljanak be egy bizonyos helyre, ahol bizony (valószínűleg) dógozni' kell. NeadjIsten' haza kell menni.

Szomorú a magyar, még vigadni is sírva szokott, tépi a balsors meg ilyesmi...

Hát ezért is jó a Tejcsarnokba dolgozni, mert az első kolléganő akivel ma is találkoztam, ragyogó mosollyal üdvözölt és szép napot kívánt. Én pedig szerényen viszonoztam. Köszönöm, köszönjük !

Ennyi. Ennyi kell kedves Magyarország, ahhoz hogy ne annyira saratovnak érezzük a mi kis életünket, itt a Kárpát medence fenekén.

Friss tejet Mindenkinek ! Olcsón !

Milkman

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr214625154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása