Tej-chi

The Milkman

The Milkman

3 kérdés

2024. szeptember 17. - The milkman

Olvasgatom a híreket. Érteni vélem, hogy a nemzetközi ( és persze itthon sem) politikai szinten nem kiemelt téma a klímaváltozás és az ezzel járó "kellemetlenségek". Itt a kerületben is látok rá jó megoldásokat: egyre több építési engedélyt adnak 15-20 emeletes társasházak kivitelezésére. Gondolom a kétmilliós négyzetméterárban benne van(?) a klímaberendezés, ami nyári kánikulát "oldja meg",ha pedig az árvíz jön, csak fel kell menni a tetőre és onnan lehet biztonsággal fotózkodni, amíg levonul a víz... Mindenre van megoldás, okos az emberfia...

De vissza a hírekre! Volna 3 kiegészítő kérdésem, csak, hogy jobban értsem az eseményeket: 1. Pócs János országgyűlési képviselő a Tiszánál(!!!) tekintette meg (persz', hogy gumicsizmában...) az árvízhelyzetet és mindent rendben talált. Hú...Kérdésem: erre a napra kapott - a nem kevés tiszteletdíj mellé - veszélyességi pótlékot? 2. Völner Pál visszakapta lefoglalt autóit, többet között egy piros Porsche-t is. Mindamellett, hogy a "meghurcolt" korábbi államtitkárnak ezentúl nem kell motorvonaton járni, jogosnak tűnik a kérdés: lemosva és teletankolva kapta vissza a járműveket a derék ügyvédember? Mert - szerintem - így lenne korrekt. 3. Paks leköszönő jegyzője 63 millió forintos végkielégítést kapott, a város - ugyancsak leköszönő - polgármesterétől. Úgy tudom, bizonyos szint fölött már "csak" készpénzt fogadnak el a közért végzett munka után a tisztségviselők. (lásd Völner-ügy). Kérdés: milyen címletekben kérte a derék jegyző úr a megszolgált jutalmat?

Igen, igen. Ezek buta kérdéseknek tűnnek, de.,. kíváncsi vagyok, hogy PONTOSAN mire költik el a befizetett adómat.

A válaszokat 8 napon belül, írásban várom.

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr2618493368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása