Tej-chi

The Milkman

The Milkman

A majdnem profi

2023. szeptember 16. - The milkman

Bocsánat, de még egy kicsit focizom. Megszólalt ugyanis Máté Csaba, a Ferencváros menesztett edzője. Engem meglepett, hogy őt meglepte a kirúgása. 10 meccsből 9 nyert meg azzal a csapattal, amely a méregdrága és méregzsák orosz edzőjével gólokat is alig rúgott. (Nota bene. Csercseszov nem érti miért rúgta ki a Fradi ls hiszi, hogy még visszatér kis hazánkba. Apró megjegyzésem: remélem nem katonai járműben teszi meg az utat.)

Na, vissza az Üllői útra. Csercsó el, Máté beugrik és sikert-sikerre halmoz, a közönség a nevét skandálja. Ja. De van egy bökkenő. Bár beszél angolul és egy kiváló magyar/brazil labdarúgó (Leandro) a segítője, egyet nem tud letagadni ez a sportember: m a g y a r. És egy itthoni szakember (nyerhet akár majdnem Bajnokok Ligáját is, lásd Ferencváros női kézicsapat) mindig is csak magyar marad: nem modern. megalkuvó, játékospárti, meg ilyenek... Összegezve: a magyar edzők - ezek szerint - nem profik. (ráadásul jóval kevesebbért dolgoznak, mint külföldi társaik!)

Tetszik, nagyon tetszik a Fradi elnök reagálása. "Más polcról választottunk edzőt a csapat élére."

A magyar kolléga pedig mehet a raktárba. "Korrekt módon" fizetik a bérét. Aztán majd ha az új, profi mágus is megbukik, leporolják szépen és visszateszik a polcra/padra.

Bocs, ha már polc és raktár. A hiányért ki felel ebben az üzletben?!

Mm

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr4318215531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása