Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Gyuri a gyárban

2023. május 02. - The milkman

Van ez a Gyuri gyerek. Másfél éve előzetesben várakozik, miközben csapattársai szabadlábon tüntetik el a nyomokat. A prob' ott jelentkezik, hogy ezekből a nyomokból egyre több kerül elő...Nyomakodnak a tények. Az egyik ilyen hírértékű állítás, hogy Gyuri - egy nappal a lekapcsolása előtt - a minisztériumban járt. Kétszer is. Gyütt-ment. Tárgyalt. Na. Most mindenki ezen rugózik, hogy: "vajon miért?"

Én meg mondom, s ezzel védelmembe is veszem Gyurkát. Egy csomó dolog szól ugyanis mellette: 1. Másfél év börtönben töltött időszak után, elfogadta lemondását az általa vezetett(?!) hivatal élén. Már nem ő az elnök. Azér' ez szép gesztus tőle. 2. Mikor elfogták a rendőrök, éppen kirándulni vitte a feleségét. Jó-jó Dubajba, néhány tucat millió forinttal a tatyóban, de mégis... Ő egy figyelmes férj. 3. Ebből fakadóan a kérdésre, miszerint mit keresett Gyuri a minisztérium épületében, egyszerű a válasz: pénzt.

Aznap - meglehet - hogy "csak" simán bement és dolgozott. Tárgyalt, egyeztetett, végezte a dolgát. Hiszen EZÉRT kapta a fizetését. Ezért volt ő az elnök.

Vagy tévedek?! Gyuri? Pali?

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr2918115264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása