Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Több pénz, több foci

2023. április 01. - The milkman

Két napig Budapesten tanácskozott a az európai fociklubok szövetsége. A népes delegáció tagjai az első nap után a Szépművészeti Múzeumban csapatták a bulit és másnap jókedvűen nyilatkoztak az újságíróknak. A lényeg: több meccset akarnak, több rendezvényt, több bevételt, és persze környezetvédelmet. Ez utóbbiról azt nyilatkozta a vezérigazgató, hogy ez ANNYIRA fontos nekik, hogy külön csoport foglalkozik a jövőben ezzel a kérdéssel. (Csak abban bízhatunk, hogy ők is kiöregedett labdarúgók lesznek, akik privát géppel körbeutazzák a Földet, megtárgyalva a "focista" klímaváltozást.) A vezérigazgató főnöke (ő az elnök) pedig azt mondta, az a cél, hogy még több csapat játsszon nemzetközi meccseket sőt...idézem:"- ...Az új klubvébé bevételei azoknak is járnak, akik nem tagjai a szervezetnek, sőt azoknak is, akik részt sem vesznek a tornán. Még csak európainak sem kell lenni hozzá. " (A derék sportdiplomata gyorsan hozzáfűzte azt is, hogy újra jelölteti magát az elnöki pozícióra. Egy gonddal kevesebb a világban...) De térjünk vissza a bevételek elosztásához: esküszöm alapítok egy focicsapatot, garantáltan környezetbarát lesz (csakis kézműves sört iszunk retró pohárból meccsek után), nem utazunk sehová, megszavazzuk az elnök urat a következő 20 évre a szövetség élén, csak... adjon egy kis pénzmagot.

Hiszen a napokban láthattuk a - fiataloknak szánt - példaképeket. Neymar éppen 400 millió forintot pókerezett el és nagyot nevetett magán (Mottó: a vereséget is el kell viselni,,,), Ronaldo pedig egy 4 milliárd (!!!) forint értékű Bugattival vonul be Madrid városába. (Mottó: A játékostárs tiszteleténél, csak a szerénység fontosabb...)

Hmm. Stimmel a cím: Több pénz, több foci. Ha foci van - lásd kis hazánkat - minden van. Milyen egyszerű a képlet. Milyen egyszerűek az emberek...

Mm

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr7118090920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása