Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Üsd le, Pista!

2023. február 13. - The milkman

Békés, ebédelni igyekvő polgárokat támadtak meg és vertek agyon Budán. A támadó fél abból a csoportból vált ki, akik a "Kitörés napját" kívánták megünnepelni, de a rendőrség betiltotta a megemlékezést. Kitörni nem lehetett, betörték hát néhány ártatlan ember fejét. Valamit kezdeni kellett magukkal az ünnepnapon. Hírek szerint csatlakozni akartak német bajtársak a magyar csoporthoz, de az ottani szervek megakadályozták őket az utazásban. Azaz: nyilván vannak tartva ezek a deviáns viselkedésű személyek és ha szükséges, megakadályozzák őket abban, hogy bajt okozzanak. Mi, magyarok nem kérünk ilyen nyugati antidemokratikus intézkedésekből. (főleg nem egy olyan országtól, ami már csak papíron létezik) Nekünk jogunkban áll összeverekedni a Ferencváros mérkőzése előtt, hadd lássák az a kevés, még magyar meccsekre járó család, hogy a sport összehozza a különböző kultúrájú embertársainkat. Kedves gesztus volt az is, amikor téglával dobták be a Slovan Bratislava autóbuszának ablakát. Csak remélni tudom, hogy ezek a bátor, fekete ruhás fiatalemberek az atlétikai világbajnokságon is akciózni fognak, Javaslom, hogy random verjenek össze néhány színes bőrű, nem magyar kinézetű sportembert. Nevet is adok a programnak: Keleti nyitás. Látható, hogy a orosz barátaink milyen formában vezetik le a feszültséget, elgondolkodtató az is, hogy az ottani iskolában már kötelező tantárgy a honvédelem, beleértve a Kalasnyikov "helyes" kezelését is.

Hogy' mondta Mike Tyson? "Az embernek vannak tervei, aztán kap egy maflást." Hát erre készüljünk Pest és Buda utcáin sétálva. A fővárosi polgároknak is vannak tervei, de jön Erős Pista és bevisz egy pofont. Miért?!

Tényleg... Pistikém! Miért?

Mm

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr618048268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása