Tej-chi

The Milkman

The Milkman

A marokkói gól(ó)szóró

2023. január 18. - The milkman

Hír: a tavaly nyáron igazolt (mennyi pénzért?! nem tudni...) marokkói csatár, Karim Lukili távozik Debrecenből. Ez idő alatt - bár nem volt sérült - egy egész kupamérkőzésen jutott szóhoz az első csapatban. Azon a mérkőzésen nem talált be a kapuba (a debrecenibe sem...), Fontosnak tartja a klub megemlíti, hogy a harmadosztályú fiókcsapatban viszont "szórta a gólokat". Hat meccsen, hat gólig jutott a derék afrikai sportember. Anemjóját! S most csak ripsz-ropsz elengedik. A lábában ennyi góllal.

Mivel sportmenedzseri diplomám van, elkezdtem számolgatni, kérem ellenőrizzék, hogy korrektek-e a számok: az első osztályban nem lőtt gólt, igaz nem is játszott. Ha a másodosztályú Haladásban focizott volna, valószínűleg három gólig jut, fél év alatt. (azér' az nem rossz...) A harmadosztályban aztán gólószórásba' kezdett és már tudjuk, hogy hatig meg sem állt. (Nem csoda, hogy Lewandowski mostanában feszültebbnek tűnik, gondolom ezt  Önök is észrevették...) Továbbmegyek: a megyei első osztályban már 12 találata lenne ééééés' a vasvármegyei kettőben' már  két tucat góllal ünnepelhetné a gólkirályságot.(persze, ha nem játszik Nagyrákoson egy Kisvárdától kölcsönvett brazil fiú...) Nos. Ezek után, nem érné meg a Nemeskoltai Sportklubnak átgondolni, hogy - mielőtt elkallódik ez a gólzsák - szerződtetik Lukili-t? Hiteles forrásból tudom, hogy utoljára Kovács III. Sándor szerzett húsz gólnál többet egy szezonban, koltai színekben. Aztán elment idegenlégiósnak és elesett... Marokkóban.(!!!)

Hisznek-e a nemeskoltaiak a reinkarnációban? Mindenesetre jómagam nyomon követem Karim (Kovács) Lukili pályafutását.

Mm

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr1218029032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása