Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Feláll az ember...

2022. szeptember 11. - The milkman

...kötcse. Igen, annyira izgalmas ez a piknik. Hogy' lehet oda bejutni, kérem? Azt látom, hogy bukott köztársasági elnök, éppen leváltott államtitkár, fontos miniszter vót-felesége simán belimbózik Kötcsére. Ami azt jelenti - számomra legalábbis - hogy egy nagyon toleráns, befogadó közösségről van szó. Tetszik! Az is szimpatikus, ahogy a résztvevők elhajtják a sajtó képviselőit. Egyetértek! Egy hétvégi pikniken ne jöjjenek oda ezek a tollas pribékek mikrofonnal(!!!) a "rezsis" meg "határvadász-tanár összehasonlító" otromba kérdésekkel. Szombat van, szól a mulatós zene, meleg van (nem 18 fok, nem-nem!), nem lesz tűzijáték, de nem is ígérték. De akkor mi lesz?! Hát ez az, amit az átlag magyar adófizető nem tudhat meg. Ettől olyan izgalmas. Ettől áll föl az ember kötcse. A nagy izgalomtól. 

Mindenesetre én lépek és hirdetem: jövő évi Sziget-bérletemet kötcsei pikniknapos cserélem. Állóhely is érdekel. És majd csak állok ott. Mint a haszon.

mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr6417929249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása