Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Az utolsó ukrán

2022. március 20. - The milkman

Hírek . 2023. március 20. 

ENSZ Biztonsági Tanácsa: Ma kisebb ünnepség keretében tartották meg a békecsapatok esetleges ukrán missziójáról szóló szavazást, amit az orosz képviselő 175. alkalommal utasított el. A Tanács elfogadta a döntést, bár néhányan bosszús pillantásokat vetettek kollégájukra. 

Budapest: "Ha gáz van, minden van !" - mondta Szíjártó Péter a felcsúti futballstadion bővítése alkalmából szervezett ünnepségen. A hetvenezresre növelt, rekordidő alatt elkészült létesítményen több tanár is dolgozhatott a nyári vakáció alatt. Ők kedvezményes jeggyel tekinthették meg a nyitóműsort,  amelyben Nagy Feró mellett fellépett Michael Jackson is. Mindketten megerősítették: Magyarország jó döntést hozott , amikor kimaradt a háborúból, ami igazából nincs is. A színpadon Jackson nem volt túl jó formában. El is mondta: "Halálosan fáradt."

Boston: D. Trump örömmel jelentette be, hogy a remekül működő belgrádi példára alapozva, elkezdik a Budapest - Boston vasúti vonal kiépítését. Egy magyar szakpolitikus javaslatára fontolóra veszik: Bostonba érve a vonat tram-trainként fog továbbüzemelni. "A magyar egy fantasztikus nép, üdv mindenkinek Bukaresten !" - zárta szavait a jó formában lévő amerikai politikus.

Kijev: meghalt az utolsó ukrán állampolgár. Ezt Vladimir Putin is megerősítette a Luzsnyiki Stadionban rendezett ünnepségen. Hozzátette: a békemisszió véget ért, a NATO lezárhatja az ukrán légteret . Kéri, hogy a McDonald's nyissa meg újra éttermeit Oroszországban. Ellenkező esetben...

Mm

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr4517785030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása