Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Első osztály

2022. január 31. - The milkman

Elkezdődött a magyar elsőosztályú labdarúgó bajnokság. I love it. No nem a játékért vagyok oda, hanem a csapatokat körülvevő hangulatért. Főleg a nyilatkozatokért. Játékosok, edzők, menedzserek vallanak a fociról, eredményekről, hát igen... néha kudarcokról is. Mottója is - ha úgy tetszik szlogen - van a honi labdarúgásnak: nagy pénz, kis foci. Az első fordulóban nem történt semmi különös: bejelentkezett a Kisvárda a bajnoki címre , de az nyert megerősítést, hogy erre a legnagyobb esélye a Puskás Akadémiának van. Felcsúton nagy átlagban 500 néző kíváncsi a mérkőzésekre, így teljesen jogos az igény a Bajnokok Ligája mezőnyére. Legyen ! (500 bizony dalolva ment, Párizsba nyerni már...) Na, de ennyi okoskodás után, lássuk az első forduló abszolút nyertesét ! Jelesül azt az újságírót, aki a brutális nézettségű (a NS szerint : kereken 600 fő) Mezőkövesd - MTK mérkőzésről tudósítva ezt írta: "Vége, a bíró lefújta a meccset. (már ezt is az események közé sorolta). Döntetlen lett a találkozó, de mindkét csapat nyerhetett volna..."

Kedves Sportbarátok ! Erre vártunk...Eljött az az idő a magyar fociban, ahol mindkét csapat a győzelemért száll harcba. EZ  nem a langyos döntetlenek, a nulla-nullák, az angolul motyogva magyarázó edzők és játékosok kora... ...hanem a győzelemé. Victory. Mezőkövesden olyasmi történt, ami a világon másutt nem lehetséges... ( lám, Mi magyarok, mikre vagyunk képesek !) Akár a hazai, akár a vendég fővárosi csapat győzhetett volna !!! Kár, hogy nem így történt. Az eredmény - ugye - egy-egy lett, bár az újságíró szerint ( fickió!):  lehetett volna fordítva is. Javaslom a Magyar Labdarúgó Szövetségnek, hogy kivételesen mindkét csapatnak adjon 3-3 pontot, a rettenetes győzni akarásért, az Újságíró Szövetségnek pedig figyelmébe ajánlom a NS remek tudósítóját: elsőosztályú tollforgató . Adjanak neki nagyobb feladatokat. Köszönöm !

Várom a következő fordulót ! Blogom kövesd., hajrá Kövesd...

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr3216993352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása