Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Kolbász, kerítés

2021. szeptember 28. - The milkman

Ez egy olyan ország, ahol még a kolbász is kerítésből van...Ez a képzavar jutott eszembe, amikor láttam az skót Zámbójimmyt - Rod Stewart - egy fekete fóliával bevont kordon előtt pózolni. Magyarországon, egy "rendezvényen".  Vajon megkérdezte a derék rocker, hogy miért kell ennyire elbújni a nyilvánosság elől ? Mit kell rejtegetni ? Hiszen az üzenet teljesen egyértelmű: tévednek azok az emberek, akik azt vágják az "Elit" fejéhez, hogy a pénzről szól minden. Lám-lám vannak érzelmek,  szerelmek , ásók és kapák és jó nagy harangok is. A kerítésen túl. De - mint adófizető állampolgár - kérdezem: miért nem láthatjuk mindezt ? Miért kell "összecsipegetni" a részleteket? A morzsákat ? 

Ha a pápa megengedi magának a nyitott autót, akkor a politikusainknak miért kell besötétített autókkal járniuk. (Ők egyébként kilátnak az átlag polgárokra  - ha egyáltalán kíváncsiak - a német járműipar csodáiból ?!)

Miért ? Hogy meglátjuk a kerítés/fólia/testőrök mögött az EMBERT ? Igen, még ez is előfordulhat. Hiszen - elvileg - Mi választottuk őket. Meg. Bántuk. Mert akkor még nem tudtuk, hogy el fognak bújni...

Na , mindegy. Nem nyafogok. Nem kell a körítés. Nem kell a kerítés. Kolbász ? Az kellene...

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr8316702456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása