Tej-chi

The Milkman

The Milkman

A bugyi-bugyi klubban

2021. július 27. - The milkman

'958-ban volna jó...Igen, tudom, az boogie, ez meg itt már 2021...De mi történt az elmúlt 60 évben ? Hááát, ha elolvassuk a norvég női strandkézilabda-válogatottra kimért büntetésről szóló cikket...nyugodtan gondolhatjuk azt, hogy az emberiség nem sokat fejlődött. A skandináv csapatot pénzbírsággal sújtotta a nemzetközi szövetség, mivel nem voltak hajlandóak bikiniben játszani. Érthető okok miatt. A Szövetség - emberek egy nagyon fontos és jól fizetett csoportja - pedig úgy döntött, hogy ez égbekiáltó gazság, és büntetést érdemel. Ki is rótták, majd - dolguk végzetével - elégedetten lapogatták egymás hátát: "Well done!, Good job." Meg ilyesmi.

Kiváló kolléganőm - művészetről beszélünk... - Pink , a védelmébe vette a norvég lányokat, ehhez csatlakoznék én is.

Általában elfogult vagyok a skandináv emberekkel szemben: szinte kivétel nélkül beszélnek angolul, van - egészséges - önérzetük, kevésbé megalkuvóak, mint mi, Kelet-Európa lakói... S bár nekik nincs "Puskásuk", de azért Björn Borg, Mika Hakkinen, Jari Litmanen (vö. klubjait Dzsudzsák Balázséval) neve nem cseng rosszul még ma sem. Igaz ők nem kaptak se szobort, se mjúzikelt. Az is tetszik az északi mentalitásban, hogy nem dolgozzák halálra magukat, cserében sokat tesznek a környezetvédelemért. ( A világ vezető politikusai rettegve várják, hogy mikor tér vissza használt kerékpárján Greta Thunberg és pírit ránk a maga 40 kilogrammos nagyságában: "Cselekedni kell !!!")

Szóval , amíg Európa egyik felén az emberek próbálnak "normálisan" élni és jó példa mutatásával felhívni a figyelmünket az egyre elviselhetetlenebb környezetünkre, addig másutt, légkondicionált irodákban "szakemberek" tanácskoznak és döntenek női sportruházatok méreteiről. Ez a Bugyi Klub. 2021-ben. Több is van Bugyi Klubból. Többek között Brüsszelben is van, és remekül megy a "Bugyi-franchise" Budapesten és környékén is. "Igazi" szakemberek szerint, a magyar klubok fenntartása kerül a legtöbb pénzbe a világon.

Mindegy... Ehhez a klubhoz én nem szeretnék tartozni.

"Barátaim az úrban, a boogie-woogie klubban volna jó..."

Mm

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr7716639618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása