Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Kapuban: Petry

2021. április 08. - The milkman

Sajnálom Petry Zsoltot. Többször megmérkőzhettem ellene ifjúsági játékosként, s mivel én is kapus voltam, árgus szemekkel figyeltem őt már a bemelegítés alatt is. Mozgása természetes volt, harmóniát sugárzott, s ahogy a labdával játszott...látszott, hogy szép jövő áll előtte. De azt ő sem gondolta volna, hogy diplomáciai "zavargások" törnek ki miatta Európában. Bezony.' A munkáltatója által benyújtott - és korrektül megindokolt - felmondását höchstpersönlich a magyar külügy irányítója támadta meg azzal. hogy behívatta magához a német ügyvivőt.

És gondolom számon kérte Herr Hubert, hogy "emmmeg mivót' ?! Herr Petry ist ein guter Ungar, nem mellesleg nem liberális fajta, így bármit is mondott , az helyes." Ilyesmi stílusban ment a "férhándlung". Herr Huber hümmögött, a demokráciát meg az autonómiát emlegette és megígérte, hogy egyeztet a főnökével. Auf Wiederseh'n.

Folyt.köv. Fortsetzung folgt.

Csendben megkérdezem: mi lesz akkor, ha a Hertha - esetleg - Dárdai Pált meneszti ? Úúúúúúúú ! Én tudom:

Orbán behívatja - sofort - Frau Merkelt és közli vele, hogy a német nemzet jövőjével játszik, ha elküldik Palit.

Íme a magyar válasz:

Mielőtt lerohanjuk Németországot (Augsburgban kezdünk, van törleszteni valónk...) a kecskeméti Mercedes gyárat átállítjuk Csepel teherautó termelésre, a győri Audi telepen pedig újra Komár mopedek hagyják el a futószalagokat (hiszen épül a motodzsipí' pálya a hajdúsági homokbuckákon.) Az Aldit átveszi a CBA  (Cbaldi), a Lidl nevét pedig úgysem bírtuk kimondanyi' , így bezárjuk. A Hertha BSC valószínűleg átkerül Felcsútra , de legkevesebb az, hogy a berlini klub "Charta"-ját Szájer József egy laptopon átformázza, keresztény értékek mentén. 

Ha ez sem elég, Liebe Angela, akkor pedig a Nationalelf új kapitányt kap: Pintér Attilát.

Ezt akarjátok ? Das wollt Ihr ?! Na?! Ugye nem ...

Akkor több tiszteletet a magyar kapusoknak ! Abtreten !

Mm

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr3516494616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása