Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Pardon, hogy bocsánat...

2021. március 25. - The milkman

Angela Merkel elnézést kér. Hosszú egyeztetés után hozott egy döntést. Ki is hirdette. Majd visszavonta. És azt mondta: - Verzeihung ! Szerintem a német nép bölcsen megbocsát neki. Mi mást tenne ? Jön a Húsvét, nem beszélve arról, hogy nem áll le a Bundesliga sem, pedig a kancellár eredetileg... De hagyjuk.  A "Dajcsok" pénzzel is jól állnak és van elég - külföldi - személyzet  a kórházakban. Na und ?! Más. A Nyugati pályaudvaron kisiklott egy vonat. Emiatt áll a közlekedés a "fél országban." Még nem tudni, hogy mi okozta a balesetet. de valószínűleg az, hogy v a l a k i rossz döntést hozott. Az ügyet kivizsgálják, a hibást felelősségre vonják, nem kizárt, hogy elbocsátják állásából. Na és ?! Ha ballag haza a családjához , még mindig kinyögheti. - Bocsánat... Más. Nincs elég személyzet a kórházakban. Akik dolgoznak, teljesen kimerültek. A sportolóink be vannak oltva, a tanáraink még nem. Egyre több iskola épületén jelenik meg a fekete zászló, a bejárat előtt fényképek az elhunytakról.

"Halkan" megkérdem: - Nem lehet, hogy v a l a k i  rossz döntést hozott ?!  Rossz döntéseket, amik emberéletbe kerülnek ?! Hol van ehhez képest a gyurcsányi "ELKÚRTUK ? " 

Más. Fizetési felszólítást kaptam az ELMŰ-től. Hátralékom keletkezett, 10 napon belül rendeznem kell, különben... Most "monnyam" azt, hogy : - Bocs. Elnézést, nem gondoltam, hogy az árak ennyire...meg hát a kisfiam itthoni tanulása ... és hát igen, a fizetésem sem annyi, ami...

Nein. No. Nem. Fizetnem kell. Világos. Szerződésem van, vállalom a következményeket.

Pardon... Bocsánat... Entschuldigung ... Nem kellene a politikusoknak is vállalni valamit ? A felügyelőbizottsági pozíción kívül. Esetleg... Már bocsánat...Felelősséget. Mert így megdöglünk. Sokan. 

Pardon. Nehezemre esik megbocsátani.

Mm

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr4216478766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása