Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Káder.János.

2021. március 23. - The milkman

Kedves H. János !  Nem tudta ?! Nem szakértők kellenek a televíziós műsorokba, hanem káderek. A párthoz hű katonák. Csupán néhány mondatot kell - igaz, kívülről - megtanulniuk és máris adásban vannak. A jó adásért kapás is jár,a sok éves hűség jutalma pedig - tetszik, nem tetszik - Kossuth-díj is lehet. Bezonyám'.

Nem tudta ezt János , hiába volt Hrutka,

A BL-középdöntőt már lazán elbukta.

Most persze mindenki találgatja, hogy ki lép Nemkáder János helyébe. Ki lesz a szagértő ? Mert egy kádernak jó szaglása van: hamar megérzi, ha van valahol egy kuratóriumi "helyecske", esetleg egy felügyelőbizottsági "pozi", de - ha kell - beéri egy szagértői titulussal is. A sporthoz pedig általában mindenki ért, a magyar küzdősport - a labdarúgás - pedig vonzza magához a nemzeti lelkületű polgárokat. Szotyi, Tetkó, Dzsudzsi, Puskás, Hidegkuki. Ez nem a lengyelek ellen kezdő csatársorunk, hanem egy alapszókincs, szagértőknek. Ezen felül már csak azt kell tudni, hogy az apa férfi, anyád pedig egy... nő volt. Hajrá Magyarok ! Várom a meccseket, várom Nemkáder János cserejátékosát.

 

"Rengetegben gyön' a káder,

A János szép név, de az Ábel,

Lojálisabb, meggyőzőbb,

És felesége sem Győző..."

MM

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr7916475036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása