Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Férfi homokozó...

2021. március 04. - The milkman

Belépés csak nyakkendőben ! Le sem kel írni: a túlélésért küzd az emberek jó része. Mi is a kis emberek "életpályája" ? A moratóriumot már igénybe vettük, beköttettük az erősebb internetet, vettünk a gyerekeknek "lepptopot" , (persze hitelre...), nyomaszt a személyi kölcsön törlesztése ( bár a bankban azt mondták: észre sem vesszük...). Aggódunk a munkahelyünk miatt és ha szerencsénk van: kapunk oltást. "Oszt jóvan..." Oltást talán kapunk. Levegőt már alig-alig.

Mindeközben...1. Élénk vita folyik arról, hogy a kaszinókat nyitva tartsuk-e...2. Kiderült, hogy nem kívánunk részt venni az Európai Néppárt munkájában. (Khm. Tessék mondani:  ott... politikusok... dolgoznak ?! izéé... a népért ???) 3. A nyíregyházi stadion kapott még néhány milliárdot, hogy végre befejezzék az építkezést. (Fenntartása költséges, de a VIP-páholy,az "fölséges"...") 4. "Sikeresen" elgáncsolták a hódmezővásárhelyi ingyenes tömegközlekedés programját.

Tovább is van, mondjam még ?!

Ott fent, a férfi homokozóban, nyakkendőben , dölyfösen ülnek a nagyfiúk. Sok parkőr vigyázz rájuk, hiszen a szüleiket már nem engedik a közelükbe. Felnőttek. És szórják a pénzt, mint a homokot. Nem: szórják a homokot, mint a pénzt. Néha dühösen sziszegnek: "dieser herr mákszvéber..." "... ez a titye-tutya kárácónyi..."  "má'megint a csurcsánny..."  Lapát a kezükben, dolgoznak. Épülnek a várak, az alagutak.

Homokvár. Ezzel is csak az lesz, mint a devizahitelekkel: be fog dőlni.

Na, további jó homokozást, Urak.

Mm

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr4416450114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása