Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Tervek

2020. december 27. - The milkman

Olvasom, hogy az év végi hajrában még mire költ az "állam". Világos, hogy a stadionok előtérbe kerültek . Újra. Ha egyszer megépültek, foglalkozni kell velük. "Jógazda" szemlélet. Oké. Aztán kapott pénzt néhány város is. Sokat. Sok város pedig semmit. Ennek is megvan az oka. Társasjáték felnőtteknek: "Gazdálkodj okosan". Vagy: "Ki nevet a végén ?" Oké.

Aztán van még itt egy terv, ami rengeteg betonról (is) szól: autópálya-építés. Tessék mondani, nem a vasúti közlekedést akartuk eddig támogatni ?!  De vissza a tervekhez: Vácról továbbépül az M2-es autópálya is, Szlovákia irányába. Át a Börzsönyön ? A Duna mellett ? A Duna mellett és a Börzsönyön át ? Az biztos, hogy óriási környezeti rombolásra lehet számítani és az is garantált, hogy "néhány" telektulajdonos, aki eddig a csendre vágyott, kereshet magának más vackot. (Az állatokról nem is beszélve.) Az autópálya hangos tud lenni.

Az emberek pedig - Magyarországon - többnyire csendesek.

Így jártak. Más terveik voltak. Tessék jobban figyelni ! 

Kedves Honfitársam ! Már megint kimaradsz a dobásból...

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr8616359264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása