Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Ölellek, Lujza.

2020. december 13. - The milkman

Roy Keane, a Manchester United egykori kiválósága, elégedetlenségének adott hangot, a gól nélküli döntetlennel végződő városi (ManCity) mérkőzést követően. Nem csak amiatt hőzöngött, hogy a fiúk enerváltan fociztak, de az is felbőszítette, hogy a lefújás után a két csapat játékosai elégedetten ölelkeztek össze a pályán.

"Ha ezekben a csapatokban játszol, meccseket nyerj és ne barátokat a pályán." Keane hiányolja a harcosságot, ellenzi a barátkozást. Szerintem nagyon jól érezné magát Magyarországon. No nem a focipályákon, hiszen valószínűleg nem ismerne rá kedvenc sportágára...

De a közéletben való harciasság bizonyára elégedettséggel töltené el. Probably. A villamosokon megtanulná, hogy mi az a területfoglalás, a pénztáraknál a sorban állás során a pressing legkitűnőbb művelőivel csaphatna össze, és ha lefordítaná neki valaki a médiában megjelenő cikkeket, hát...bizonyára elégedetten számolna be a magyar tapasztalatokról.

Well, in Hungary mindenki-mindenkivel harcol, verbálisan megaláz, utál és megoszt. A vezetők ebben (is) az élen járnak. Ebben az országban csak nagyon kevesek barátkoznak egymással, de ők - látszólag - nagyon jól járnak.

Nincs ölelkezés, Nincs szeretet. Make war, not love. Ezt mindenki megérti Budapesten is.

Wooow. Ha minden így maradna (és miért nem?!). akkor 2021-ben az Európa Ligában összejöhet egy Manchester - Felcsút találkozó. Roy Keane "kínban" lenne: kinek drukkoljon ? A harcias magyaroknak, vagy a taszítóan friendly angoloknak? 

Dear Roy, én már régóta Manchester drukker vagyok. Az is maradok. Ölellek/Love

Lujza

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr6416335490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása