Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Az Ideges és a többiek

2020. december 04. - The milkman

A pandémia előtt sem volt túl magas a tolerancia-küszöb szép hazánkban, most meg... A küszöb életveszélyessé vált..Szó szerint.

Jó volna ebben az őrületben egy józan hang. Kiszámíthatóság. Jövőkép. "Picivel" másabb jövőkép, mint a mostani.

Jóval kevesebb ellenség és több barát. Ne is barát. Inkább partner. Világos elvárások. Világosság.

De azt tapasztalni, hogy remegés van. Idegesek vagyunk. Magas frekvencián remegünk. Brüsszel, a németek, de már a lengyelek is fenyegetnek minket. Pontosan nem tudni mivel...de jobb félni, mint egy Soros György. Aztán itt vannak a hű katonák botlásai. Jó ... Jóska elesett. De Szilárd felállt! Még szerencse, hogy Müller Cecília ennyire stabil. Hm. Nem sok ez egy kicsit ?!

A döntéshozó ideges. Vagy mégsem ?! Ma bedobta a brit megoldást. Kiléptek az angolok  az unióból és elsőként kaptak vakcinát. Lám-lám. No worry. Nem kell idegeskedni. Csatlakozzunk Nagy-Britanniához ! Félmillió magyar honfitársunk már úgy is ott tartózkodik. Már előre örülök a közös focibajnokságnak: Manchester City - Mezőkövesd Zsóry FC. Idegeskedjenek a bukmékerek. Én nem fogok. És a Többiek ?

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr3416317994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása