Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Dzsordzs Lukas

2020. október 14. - The milkman

Igen, így, ahogy leírtam. Persze az SZFE körüli zsongásról szól az írásom és Dzsordzs lesz a sírásóm...

De miről és kiről is van szó ?  Úgy 7-8 évvel ezelőtt, még simán meg lehetett volna nyerni George Lucas urat, hogy - némi pénzecske fejében  - ideiglenesen tegye át kaliforniai székhelyét a Színház és Filmművészeti Egyetemre és töltse meg új tartalommal a képzést, megőrizve az intézmény tradícióit. A sokoldalú művészt bizonyára jól fogadták volna az egyetem polgárai. De változnak az idők. Nem szívesen jönnek hozzánk látogatóba külföldi mesterek. Talán Lothar Matthäus volt az utolsó "mester", aki - ha kellett, ha nem - szívesen jött és sok pénzzel távozott.

A mostani , vérzivataros, nemzeti időkben belülről építkezünk. Magyar embörnek, magyar főnök. Rendben. Lucas nem jön, érthető, de legalább egy szakmabeli , embereket irányítani tudó vezetőt találhattak volna, Dzsordzs Lukas helyett. Aki "lukasenkói" modorban fenyeget és kapcsolja le az internetet a létesítményekben.. Tessék mondani: a gázt is kikapcsoltatja ? Hát... elég gáz van így is, igaz. Szóval... Upor után Szarka, azt éppen olyan, mint Lucas helyett Lukas .

De van még remény. George Lucas már nem szívesen repül. A Szarka még tud.

Mm

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr9716239516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása