Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Tiszta sor

2020. augusztus 17. - The milkman

Esik az eső. Sokat.  A bölcsek azt mondják: a Föld így próbálja  lemosni magáról a sok szennyet és lerakódást. Van munkája bőven...Nem fogja győzni. Kellene neki egy kis segítség, a bolygó - állítólag - legintelligensebb fajától, a homo sapienstől. De ez a faj csak a saját gyarapodásával, valamint mások elnyomásával törődik. S tovább szennyezi környezetét. 

Még mivel védekezhet a Föld ? Persze megjelennek vírusok, új betegségek, eltűnnek a környezeti egyensúlyban fontos szerepet játszó fajok... vannak itt bajok. S ha ez nem lenne elég a munkába temetkező, fogyasztási javakat hajszoló földlakóknak, jutalmul még kapunk politikusokat. Hatalmi vágy függőségében lévő diktátorokat, akik nem riadnak vissza semmitől, ha veszélyben érzik pozíciójukat. Félnek. Magas a PARAtartalom a levegőben.

Mert az eső esik. És vele együtt az emberiség morális színvonala is. 

Én a Földnek drukkolok. Tetszik, nem tetszik. Az emberiség? Földet reá...

Tiszta sor.

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr7216166250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása