Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Beképzelt riport a Biodómról

2020. június 05. - The milkman

Biodóm... nem tudóm'. Ott áll ez a monstrum a főváros zöld ligetében: acél, üveg, műanyag. És félkész, mint egy fagyasztott pizza. Áll magában, és várja a PÉNZT. Áll és vár, mint Pistike az első randin.  Nekem van ötletem a hasznosítására: így hagynám, ahogy van, és oktatási célra használnám fel a monstrumot. Ideális példája lehetne a megalomániának, az adófizetők pénzének elherdálásának, a felelősség áttolásának, a környezet rombolásának. Csak néhány címke, de a pedagógusokra, idegenvezetőkre és PR szakemberekre bíznám  azt, hogy még milyen tanulságos történeteket lehetne a Nagy Bio Dómhoz fűzni.

Akár óvodás csoportokat is lehetne látogatóba vinni, akiknek meg lehetne mutatni az egykori Vidámpark fotóit, majd megállva e rettenetes, szürkés-fehér épület előtt, el tudnánk mesélni: Ez kitalálta, ez támogatta, ez odaadta a pénzt, az visszaosztotta, aztán még visszaosztotta, ez nem pályázott, de megkapta, el is kezdte, jött a Karácsony. ajándékba megkapta, az támogatást megvonta, ez vádaskodva visszaadta... és a budapesti nép, azaz Mi és a szüleitek, kedves gyerekek... hát hogy is mondjam csak... igen Pistike ! Pistike: Jól megszívta, óvó néni kérem !

Na! Ez csak egy "beképzelt riport" a dómi látogatásról, Ha többet tudok. írok még...

Dóóm-dóóm-dom-dom-domdomdom. mm

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr4015742166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása