Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Most, Sok

2020. március 12. - The milkman

Ha most lenne egy olyan döntéshozó... egy EMBER... aki kimondja, hogy TEGYÜK FÉLRE SÉRELMEINKET, BOCSÁSSUNK MEG EGYMÁSNAK ... meg ilyen frázisnak tűnő mondatokat, és ki is állna nyilvánosság elé...mondjuk a miniszterelnök és a fővárosi polgármester és együttműködésről beszélnének, miközben a honvédelmi miniszter bejelenti, hogy a helikopterek beszerzésére szánt összeget átcsoportosítják az egészségügybe...és ideiglenes bevezetjük a "gazdagadót", hogy ne csak a konjunktúra és a brüsszeli támogatások révén jussanak előnyökhöz a rendszer haszonélvezői, hanem akkor is képbe kerüljenek, amikor baj van... meg Eszenyi Enikő is kiáll és nyilvánosan elnézést kér a kollégáitól és elegánsan visszavonja pályázatát, majd leszerződik a Nemzeti Színházba...és a Puskás Stadion VIP páholyaiban alakítanak ki karanténszobákat, hogy valami haszna is legyen a stadionépítési láznak... és... és... és... lehetne folytatni a sort.

Mert baj,van és társadalmi összefogásra van szükség. És nagyon kevés olyan probléma volt eddig a világban, amit a gazdagok nem tudtak volna kikerülni. De a vírust nem tudod lefizetni. Az embereket nem tudod az idők végéig elkerülni.

Össze kellene fogni és átgondolni DOLGAINKAT.

Őszinte örömmel olvasom, hogy a légszennyezettség miatt a holland autópályákon sebességkorlátozást vezettek be. Tehát a holland embereknek le kell mondaniuk a "száguldás öröméről", mert ami egyik oldalon élvezet, az a másik oldalon súlyos károkozás.

Erre rájöttek, nem féltek bevezetni... és az emberek elfogadják az új feltételeket.

Na, ilyenből kellene sok...és nem a vírusokból és az egymásra mutogató politikusokból.

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr6815516618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása