Tej-chi

The Milkman

The Milkman

(H)idegháború

2020. március 04. - The milkman

Hidegháború lesz - mondta a budapesti főpolgármester, ha a kormány adóelvonásokkal nehezíti meg a az önkormányzatok működését. Azaz,még ennél rosszabb szolgáltatásokra készülhetünk fel. Csendben jegyzem meg, mint adófizető állampolgár:a mostani ellátás sem túl jó... Most voltam orvosi kezelésen , ahol kiderült, hogy a fizikoterápiás készülékek jelentős része "sz.r" és csak részfunkciókat képes ellátni. Nekem részben szerencsém volt, mert az én kezelésemet "kibírta" a masina. Üröm az örömben, hogy "nem szóltak" arról az apróságról, miszerint a kezeléshez jó lett volna magammal vinnem gyógykenőcsöt . Sebaj, majd legközelebb... Ebben maradtunk.

Délelőtt pedig az derült ki, hogy én - mint páciens - elfelejtettem szólni (!!!) a reumatológusnak, hogy vegyen táppénzre. Így megszakadt a táppénzem, de a jó hír az, hogy a táppénzem első felét a volt munkáltatóm mégiscsak "befogadta" és utólag kifizeti.

Szóval minden rosszban van valami jó... Már most is idegháború folyik Magyarországon, mi történik akkor, ha ennél nagyobb lesz a baj? (pl. koronavírus)

Az egyik kedvenc színházamban már baj van, mert - mint olvasom - nincs pénz új jelmezekre...Játszanak suhogós, kínai joggingban, vagy mittudomén'... Kellett nekik tüntetgetni és kiállni a szakmáért ?!

Hmmm... elképzelem , amint a főpolgármester dilemmázik a közeljövőben: legyen még egy működőképes egészségügyi készülék a Visegrádi úton, vagy adjunk Szacsvay Lászlónak egy tisztességes zakót a következő premierhez...

Meleg, langyos, hideg , iiiideg,

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr115503670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása