Tej-chi

The Milkman

The Milkman

októberfeszt

2019. október 02. - The milkman

Remekül indul ez a hónap. Utazom a villamoson és felszáll egy volt kolléganőm. Beszélgetünk. (Már EZ nagy szó!). Eközben kétszer is megjegyzi, hogy milyen gyönyörűen süt a nap.És valóban. A nap süt. Sokat. Csak észre kell venni.Mi ezt megtettük.

Kisvártatva - munkavégzés közben - odalép mellém egy kolléganőm és megjegyzi a háttérzenéről: - Ma milyen szuper számokat nyomnak ! És el. Oh yeah ! A zene szórakoztat. Csak észre kell venni. Mi megtettük.

Este még éppen beesem egy színházba, bár nagy volt a csábítás, hogy hazamenjek. De szerencsére kaptam jegyet és egy remek darabot nézhettem meg a mai közállapotokról. (Kiválasztottak, Gólem Színház) Nagyon sokszor magamra, magunkra ismertem. A színház tükröt mutat. Csak el kell menni. Mi (kb. kétszázan) megtettük.

Mindez október első napján. Napsütés, munka, zene, színház. Októberfest. Ünnepeljünk minden nap ! Pincér !!!

Mm

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr3315187832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása