Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Na, de kik azok a...

2019. augusztus 22. - The milkman

Szolgálati közlemény: a mai naptól , az általam sokat emlegetett kereskedelmi intézménnyel - közös megegyezés útján - felmondtuk "múzsa"kapcsolatomat. DE a munkakapcsolat megmarad, így az utolsó szó jogán is köszönöm azoknak a az Embereknek a bizalmát és közvetlenségét, akiket a Bejegyzéseimben - saját fantáziámon átengedve - beleírtam a történeteimbe. Köszönöm az intézmény vezetőségének is,hogy csak MOST szakadt el a spárga.

"The show must go on !"- dalolta Korda Gyuri, miközben Frederick Bulsara Balázs Kláritól pókerleckéket vett...

"Elmentem hááát Malackához, hogy megnézzem : mit csinál ?  , de a Kismalac, éppen akkor ,egy filmet ajánl..."

Ez a film a " Kik azok a Lumnitzer nővérek ? " címen futó. az utolsó, Bacsó Péter által írt és rendezett alkotás.( Nem utolsó sorban: Vukán György írta a film zenéjét.) Egy jelenetet emelnék ki, aminek semmi köze nincs az előző Bejegyzéseimhez: A Lumnitzer nővérek által írt, újságokban megjelenő éttermi kritikákra reagálva a vendéglők tulajdonosai éktelen haragra  gerjednek és egy "meetingen" bosszúért lihegnek. Egymást licitálják túl az "egyébként" ismeretlen "Nővérek" ócsárlásában, amikor egy halk szavú vendéglős megszólal: - Talán nem kellene megfontolnunk azt , amit a "Nővérek" írnak ?! Talán nem kellene egy kicsit udvariasabb személyzet, egy kicsit nyugodtabb környezet, egy kicsit jobb választék ?!"

Kedves Naplóolvasóim ! Aki a válaszra kíváncsi, annak meg kell néznie a filmet.

Nagyon ajánlom. Új Múzsáimmal együtt, Magamat is.

Milkman

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr9415020590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása