Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Akinek nem stinge, ne vegye magára

2019. július 03. - The milkman

Nem járok mostanság a Tejcsarnokba, így eljutok a Sportcsarnokba. Ahol éppen Sting hozza őrületbe az arénát.

Ez az ember ... 68 évesen ott áll és "örömzenél", a kiégés legkisebb jele nélkül. Vajon hogy csinálja ?! No igen: jó alapokat kapott, hiszen édesapja tejüzletében végzett - gyerekként - kemény fizikai munkát.

Aztán kapott egy gitárt és megszállottan gyakorolni kezdett. " Így fogsz elmenekülni!"- mantrázta magának, miközben hosszú órákat töltött hangszerével. Azóta is gyakorol és alkot. És örömöt és erőt sugároz.

Ebben bizonyára nagy szerep jut a jógának is, amit 40 éves kora után ismert meg. És elkezdett gyakorolni. Gyakorol ma is ( jóga iskolája van New York városában...) És ezt a tudását is látszólag a tökélyre fejlesztette.

Akkor tehát mi a titok ? Hát egyszerű: kevés dolgot szeress a világon, de azokat nagyon. És ha tevékenységről (legyen az alkotás, munka sport) beszélünk, légy állhatatos és kitartó.

Tudom, hogy nagyon közhelyszerű amit most leírtam, de lám-lám működik. Sok helyen és sokaknál pedig nem.

Hálás is vagyok ennek az angol extejes embernek, hogy megosztja velem és a világgal a NAGY TITKOT.

Akkor most gyakorlok: elmegyek Brúnó fiamért az óvodába és elhozom haza. És szeretni fogom. Mert az ember kevés embert szeressen IGAZÁN, de őket nagyon.

Stinget tisztelem, Brúnót és a többi gyermekemet pedig szeretem.

No meg Klárit, aki elvitt a koncertre:-)

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr7714924244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása