Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Milkman, Goldman und Biermann

2019. június 03. - The milkman

Na végre ! Nem kell moralizálnom, nem áll jól nekem. Jöjjenek inkább a tejszíni beszámolók a Csarnokból:

ma az első felvonásban (7-12 óráig) főként tartós tejeket pakoltam.Csinos és erősen patinás fehér kesztyűimmel emeltem be a polcokba  a tetra pakkocskákat és két dolog is eszembe jutott ezekről az - aranyrudakra is hasonlító - műanyag tárolócsodákról, amelyekben - állítólag - tej lötyög.

1. Valószínűleg hasonlóképpen pakolja az aranytáblácskákat zürichi  kollégám - Herr Goldman - egy bankban . És valóban : mi a különbség ? Igazából semmi. Mindkettő egy termék, amivel foglalkozni kell. A kereskedőnek szeretni kell a terméket. Én tudom , hogy meghálálja. Tényleg... Egy bankárnak könnyebb a dolga: a pénzt és az aranyat kevesen NEM szeretik. De tanulhatunk egymástól: mi lenne - gondoltam - ha egy banki trezorkezelő eleganciájával tennék be mi is a termékeket a Saratov család megőrzőjébe... Tehát egy Túró Rudi gyűjtőcsomagolást úgy, mint egy családi ékszer milliós értékű dobozkáját...Csatttt! Révedtem fel a fantáziálásból (persze, miközben dolgoztam...). csatt és zzzzzzzzzzzzz !  Húspultos kolléganőm szállította ki a raktárból a friss szafaládét A műanyag dobozok tiltakozva súrlódtak a padlón, a szafaládékban még egy utolsót visítottak a malacok, aztán még egy csattanás (és egy halk káromkodás) után megérkeztek a termékek a húspult hűtőihez.

Azóta is rágódom: vajon a zürichi bankban is így csinálják ?! Egy szafam...izé,szavam nem lehet, ha igen...

2.Ismét lenyűgöztek, milyen fantáziadús , ötletes termékfejlesztők/márketingensek vannak a világban: nekem speciel nem jutna szembe, hogy egy tejesflakonra virágok fotóit tegyem. De van jobb: madarak fotói. A 2.8-as zsírtartalmú tejen. A virágok az 1.5%-os tejen vannak... Azaz: egy madár zsírosabb, mint egy virág ?!

Eddig logikus... De akkor valaki árulja el nekem, hogy ugyanezen a termékcsaládon belül , mi a szafaládét keres a dobozon a Mézga család?! Az egyik felén Mézga Géza, személyesen, a másik felén a ganze Mézga família. (egyébként 2.8%-as zsírtartalommal...) A helyes megfejtők Máris szomszéddal tölthetnek egy  wellness hétvégét...

Kedves Termékfejlesztők. Ebben tanulhatunk a németektől. Nézzünk meg egy átlag tejesdobozt aus Deutschland:

fehér alapon kék felirat: Milch. mellette pirossal: 2.8%.

Na, ezt megalkotta Jürgen, oszt' fél 4 kor délután beült a Porschéjába és meg sem állt az első sörözőig: ahol ez van kiírva.  Bier...

Tejre teszem a dolgokat !

Mm

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr2914877178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása