Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Pistike elvált...

2019. május 30. - The milkman

Tehát Istvánnak négy laza végtagja volt (1988) és egy merev, most (2019)... négy merev testrésszel rendelkezik  és egy (nagyon) lazával.

Hív a haza, legyél laza...

De miután átolvastam a legutóbbi bejegyzéseimet, rögtön reagálnék is. Magamnak. (Önreflexió)

1."Robotok dolgoznak az emberek helyett." Nagyon jó, mert akkor robotok járnak majd...ki a Palatinus strandra helyettünk is Kérdés: a Robotok szeretik-e a 700 forintos lángost ? Mert akik most ott robotolnak, ennyiért kínálják ezt a "vegacsodát". De erre is van biztosan válasz.

2. Ma még egyszer átolvastam az Érdekvédelmi Képviselet A2 méretű plakátját. A Tejcsarnokban. Írta: Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete . Röviden: K A SZ . Nomen est omen. Mert ennyi KASZságot ritkán olvas az ember, főleg akkor, ha érti és ÉLI , miről van szó, pl.:

-  Megtartjuk a 13. havi juttatást (azaz, az egyszer már kialkudott , borzalmas mértékű juttatás ( nálam:br. 118.000 forint/év ) NEM vonódik vissza ! ( Woooow !)

- Mosószer juttatásban részesülünk. Ezt még nem teljesen értem... Mindenki kap havonta 20 deka Ariel-t, ha hoz otthonról egy kis dobozt?!  nem értem... Csak abban bízom, hogy a Tejcsarnok üzemeltetőjénél is érvényes ez a pokoli erejű juttatás. Nehogy a Központban dolgozóknak szappannal kell kimosniuk a fehérgalléros ruhákat.

3. Foci és Kiskereskedelem. Most láttam,( Az Európa Liga döntőjében) hogyan örül a Közös Munkának helyesen/korrektül/testvériesen a Management és a Játékosok.

Egy apró különbség felfedezhető. OTT minden szinten elismerik a maga szintű munkát. Itt...

Fejezze be a mondatot az, aki nálam sokkal okosabb és tájékozottabb...

Addig én iszom Pistikével egy kisfröccsöt.

A többi - mint Pistike - majd elválik...

Mm

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr8614869064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása