Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Megvárjuk

2023. június 08. - The milkman

Nyugi, nyugi. Megvárjuk, amíg a nyugati haditechnikával felszerelt ukrán csapatok kiszorítják az oroszokat, a Krím- félszigetről is. Megvárjuk és közben nézzük a híreket. Ja, hogy közben természeti katasztrófákat okoz a háború és ez még csak a kezdet? Európa legnagyobb atomerőműve "várja", hogy fegyvernek használja az agresszor? Ühmm. Milyen messze is van tőlünk Zaporozzsje? Ja... no worry. A Kakhova-gátnál történt robbantást sem éreztük meg. Itt a 13.kerületben biztos nem. Nukleáris fegyvert meg "csak nem" vet be Putyin. Legalábbis a szakértők így nyilatkoznak. Azt mondják. "Azzal a lépéssel elszigetelné magát!" De hát már a kutyájával sem érintkezik az orosz elnök. A legrosszabb testkémia dolgozik benne: retteg, gyűlöl, de még cselekvőképes. Mit veszíthet?! Kérdezem. Kérdezem a politikusoktól, a döntéshozóktól, a NATO-tól. Mit veszíthet egy megalomán, őrült ember? SEMMIT. Másként fogalmazva: neki semmi sem drága.

De Ti, drága Testvéreim! Titeket nem zavar, hogy várunk. Hogy megvárjuk, amíg a következő természeti katasztrófát is előidézi az elnök úr, majd játszadozni kezd a kis piros gombokkal?

Várjunk. Jó! Addig is örömmel olvasom a hírekben, hogy a Fradi nigériai ÉS orosz játékosokat vásárol. Nyugi van. Pénz van. Tessék mondai: ÉLET, meddig lesz?

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr6418142108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása