Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Bátoraké a szerencsi...

2023. május 11. - The milkman

...csokoládégyár. Is. Mi lehet a titka Magyarország leggazdagabb emberének? Csak a bátorság teszi ? Mi alapján hozza meg a döntéseit? Mivel hódította meg a gyönyörű feleségét? Mi tetszett neki leginkább Londonban? Lát-e esélyt a Felcsút Bajnokok Ligájában való szereplésére? És a többi, és a többi...

Kíváncsi lennék a válaszokra. Mert... bátor, voltam én már életemben. Többször is. (Sőt, most is az vagyok, hogy leírom ezeket a mondatokat.) Mégis...A velem egykorú milliárdos pályája felfelé ível, az enyém pedig...Nos, jelenleg nekem nincs pályám. Rám már nem kíváncsiak az emberek, de Lőrinc csuhájába szívesen belebújnának.

Philip! Legalább egy filmet vagy egy hatrészes sorozatot készítsünk erről a jó magyar emberről. Kérlek! 

Addig is... tovább bátorkodom és ötletelek. Hűha, meg is van az első lépés: kirepülök Sydney-be és megtekintek egy Tankcsapda koncertet. 

Bátorság emberek, bátorság!

Mm

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr6618121480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása