Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Budafoki hideg

2023. március 02. - The milkman

Hír a magyar foci világából: a Budafoki MTE együttese - 528 néző előtt - simán legyőzte a Szpaszics-Makowski támadósorral felálló (Szpaszicsot az 58.percben Ilievszki váltotta. Lewandowski sérült...) Kisvárda Master Good együttesét. Kupameccs volt. Good. 

Nyilatkozatok: Mátyus edző szerint jéghideg profik módjára használták ki az elsőosztályú csapat védekezési hibáit. Ehhez egy megjegyzésem volna: talán a hidegvérű jelzőt kereste a derék sportember, de az is lehet persze, hogy a rezsicsökkentés miatt lekapcsolták a fűtést az öltözőben és fagyott állapotban kezdték a meccset a budafoki legények.

Gólt szerzett és gólpasszt is adott a hazai játékos, Beke II. Ő azt nyilatkozta, hogy egyelőre még nem tudják feldolgozni a sikert. Mindenesetre bemennek az öltözőbe és (szó szerint adom vissza) "megesszük azt a kis gíroszt, amit kaptunk és holnap megy tovább a munka..." 

Minden bizonnyal a csapat orvosa tanácsára ünnepeltek fűszeres hússal és azt is kihallani vélem, hogy a munka szó alatt, a további edzéseket érti a fiatal sportember. Mert profik. Abból élnek, hogy kéthetente egyszer szórakoztatják a több száz főnyi közönséget. Hmmm. Én mostanában nem megyek Budafok irányába. Gondoljunk csak bele: az utcák tele vannak jéghideg profikkal, akik nyers húsz esznek és nem tudnak érzelmileg feldolgozni történeteket. Neeem. Elmegyek inkább Kisvárdára. Ott nincs hideg. Nincs meccs. (mert kiestek a fiúk...) S lefogadom, hogy van finom birkapörkölt, gírosz helyett.

Nyam-nyam.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr2618062384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása