Tej-chi

The Milkman

The Milkman

stadinyom (bevezetés)

2022. január 21. - The milkman

Csatlakozom a tízmillió kézilabda szakértői közösséghez. Mert Magyarország, de szeretlek. Kudarcként éljük meg, hogy kizúgtunk a csoportból, pedig ugyanezért a teljesítményért a focistákat Eb-hősöknek hívtuk még nem olyan régen. ( az albányai szerencsétlenségek előtt, ahol többek között 6 pontocska is odaveszett...)

Szerintem most sem történt magyar - ember - tragédia. Jó ... beletoltunk  milliárdokat a csarnyokba', de hát a Népligetbe, a betonyos' pályán csak nem szaladgálhattak a fiúk. Na. Azt nem értettem, hogy mi a francnak kell teleplakátolni az országot Lékaival, Miklerrel, Bánhidivel... Mi volt az üzenete a világoskék plakátoknak ? Nem tom'. Drága volt ? Tom'. Nagyon. Felelősség ? Nyom. De nem nagyon...

De most ezt itt, hagyom, s innen folytatom. Addig is: "Hajrá Montenegró, hajrá negrók !"

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr3016820446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.01.21. 16:20:14

:-)

Amúgy más nagy csapat is van, akinek nem jött ki a lépés.
Küzdöttek rendesen, van hova fejlődni.
süti beállítások módosítása