Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Aranypolgár

2021. december 14. - The milkman

Sportnemzet vagyunk. Még szép, hogy birkózásban sem akarunk lemaradni a világ élvonalától. Mi, magyarok, akik végigverekedtük fél Európát... Kiderült azonban, hogy a magyar fiatalemberek inkább a fociakadémiákat és/vagy a plázákat választják, mintsem, hogy egymást a földbe döngöljék.De az érmeket fel kell mutatnunk a világnak , így körülnéztünk a piacon. Rá is akadtunk egy orosz sportolóra. Nem is orosz. Észak-oszét. De már nem csak az, hanem magyar állampolgár is. Nem mellesleg, aranyérmes volt az Európa-bajnokságon. De akkor, mint oszét. S nem vették el az eszét: bejelentkezett a magyar-oszét határon, hogy ő Magyarországon akar vállalkozni. Érmeket birkóz' össze a magyar emberek dicsőségére. Hm. Az jó... Magyar vonal a családban ? Még nincs, de könnyen lehet, hogy mégiscsak... Neve ? Vlagyiszlav Bajcajev... Hmmm. A Loic Nego sem volt egyszerű név, mégis megkapta a címeres mezt...És legalább olyan jól beszél magyarul, mint Rodrigez Pedro, aki szintén jó magyar ember. (sportág: kézilabda).

Ennyi rosszindulat után egy kis vidámság... A Magyar Birkózó Szövetség elnöke mérhetetlen korrekt módon kommentálta Bajcajev érkezését: " Mi sem értünk egyet a honosítással, de ennél jobb átmeneti megoldást nem eszközölhetünk..." Esz-kö-zöl-he-tünk. A cél szentesíti az eszközt. A cél pedig nem más, mint MAGYAR érmeket szerezni a birkózó világversenyeken. Erre Bajcajev a megoldás. Rendben... Csak a "sutka" kedvéért megkérdezném Vlagyiszlavtól:"Dorogój Tóváris Bajcajev ! Pöndör magyar bajsza lesz ?!"

Mm

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr10016783398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2021.12.14. 15:02:21

Pereces Karcsi, kiváló kézi átlövő óta semmin nem lepődünk meg.
süti beállítások módosítása