Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Isten óvja a királyt

2021. április 16. - The milkman

Helyesbítek: Isten és a magyar privát egészségügy óvja a királyt. Ez így van rendjén.Tovább. A király és a magyar privát egészségügy óvja a minisztereket Még ez is rendben volna. Tovább. A miniszterek és a magyar közegészségügy óvja az állampolgárokat. Ez is rendben volna, ha működne. De nem működik. Nincs tovább. 

NYITÁS ! Az állampolgárok visszatérnek a munkalapú társadalomba. Termelni kell, dolgozni kell,adót kell fizetni. Gigantikus építkezések indulnak Budapesten és Hajdúnánáson, ha beledöglünk is - már pedig ez erősen "sanszos" - akkor is olimpiát fogunk rendezni. Itt Magyarországon. Mert a magyar nép "sportnemzet". Háát, a lakosság arányában történt elhalálozásokban már világbajnokok vagyunk. És még nincs vége. Oltakozunk és temetkezünk.

Hajrá Magyarok...Miben lehet bízni ilyen helyzetben? Hát a Jóistenben ! Két világháborút buktunk, Mohácsot buktuk, '56 elment, de Mi itt vagyunk. Már ez nagy szó. De MOST kedves Magyarok Jóistene, meg kellene állnunk ! Nem a soron következő EB-selejtezőre gondolni, hanem a túlélésre. Nem a horvátországi nyaralásra, hanem szeretteink, szomszédaink, munkatársaink egészségére, életére. 

Adj bölcsességet, Jó Uram a királynak ! S ha ő - még ennél is - bölcsebb lesz, akkor a miniszterek is jobb döntéseket hoznak. A nép pedig - bár bölcsebb nem lesz - de megtanulja, hogy az egészség mindennél fontosabb. A testi, lelki egészség mindennél fontosabb. Erre áldozzunk pénzt  Uram, erre építsünk fel stratégiát, "motodzsípi" pálya helyett.

Adj bölcsességet  Uram, és óvd a királyt ! Te tudod, hogy mitől kell...

Mm

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr3116502834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása