Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Többes szám, nem fáj fejem

2021. április 05. - The milkman

"60 000 embert BEOLTUNK szombaton !" - szól a miniszterelnök. Beoltunk ?! Ki ?! A külügyminiszterünkből simán kinézem, hogy képes beoltani bárhol, bárkit, no de a főnöke...De tényleg: kire gondolt MÉG Orbán, a csoportos oltakozást említve ?

Valószínűleg így könnyebben megérti a "magyar átlag" az üzenetet, a kódrendszer megfejtéséhez nem kell agysebésznek lenni. Íme:

"A többes szám első személy azt jelenti: jót cselekedtünk, amiből az egész magyarság, sőt az emberiség (leszámítva a melegeket) profitálhat. ( és a NER sem jár rosszul...) A jó hírt - mindig - én jelentem be, és azt is megmondom, hogy - rajtam kívül - kinek jár köszönet és elismerés ezekért a cselekedetekért."

No - ha jól értem  - ez a többes szám első személy. Ez a MI. Nem semmi...

Aztán van az "Egyes szám 3. személy, hímnem: Soros György. Alapjelentése: miatta ilyen kevés a fizetésünk , és ő emelte meg a tojás árát is. Következő : egyes szám 3. személy, semleges nem: Brüsszel. Jelentése: Vakcinaüzér (egyesek szerint gyilkos), aki kiviszi a hasznot az országból. Ezért ilyen drága a tojás."

És a végére hagyom: Többes szám 2. személy."TI (beleértve magamat is). Azok a - még - Magyarországon élni és dolgozni akaró adófizető polgárok, akik büszkék arra, hogy megértik az üzeneteket és megveszik jó' drágán a tojást."

Na, elég volt a nyafogásból: fogom magam és ELMEGYÜNK beoltani 1000 embert. Mi. Jó, mi ?!

Mm

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr2816490732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása